Már igencsak bennejárunk a böjtben, úgyhogy egyre szivesebben emlékszem vissza a farsangi napokra, amikor ilyen finomakat ettünk. :)
A Kalapos fánksütés minden várakozást felülmúlóan jól sikerült! Kétfélét is csináltunk: "pestit" és szalagosat. Az utóbbin két centis szalagok voltak!!! és nagyon-nagyon finom volt mindkettő. Ahogy az kell, volt hozzá többféle lekvár, sárga-és őszibarack, "hegyi" ribizli (személyes kedvencem).
A Kalapos fánksütés minden várakozást felülmúlóan jól sikerült! Kétfélét is csináltunk: "pestit" és szalagosat. Az utóbbin két centis szalagok voltak!!! és nagyon-nagyon finom volt mindkettő. Ahogy az kell, volt hozzá többféle lekvár, sárga-és őszibarack, "hegyi" ribizli (személyes kedvencem).
Ha nem hiszitek, itt a bizonyíték! :)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése